Biobolt

Bioboltunkban bio, öko, natúr, egészséges és környezettudatos termékek kaphatóak. A közel 10 000 termék gondosan válogatott, ajánlott és kipróbált termék. A kínálat összeállításakor elsődleges célunk az volt, hogy magyar és hazai feldolgozású termékek kerüljenek a webáruház
virtuális polcaira.
A környező országokban már korábban megindultak a bio és öko termékek gyártása, ezért sok német, olasz és más nyugat-európai portéka is helyet kapott. Széles termékválasztékuk és megbízható minőségük miatt, mi is ajánljuk és kínáljuk azokat.

Magyar bio és natúr termékeket elsősorban az élelmiszerek között találhatunk, a tészta félék esetében igen gazdag a választék a Naturgold, Rédei, Biorganik, Erdészné és egy erdélyi tönkölytészta gyártó jóvoltából. Gyümölcs és zöldséglevek között megtalálható a Biopont, Természet Áldása, Bio Berta, Jacoby, Steinberger és sok neves gyártó kitűnő terméke. Lekvárok, szörpök, mézek között sok a magyar kézműves termék.

A gyógynövény teák kínálatában megtalálhatóak a Herbária, a Pannonhalmi Apátság, a Mecsek, a Herbavita, a Herbex, az Apotheka, a Herbatea, az indiai Tulsi teák.

Az öko tisztító és mosószerek között is található magyar kiváló minőségű termékcsaládok az eddig bevált küldöldi márkák mellett, mint pl. a Citromax, Cleaneco.

Webáruházunk megbízható áruház, 2008 óta működik, minden előírásnak megfelel.
Válogasson kedvére, rendeljen egészségére!