Biobolt Webáruház

Országos GLS CsomagPont átvétellel és GLS futárszolgálat szolgáltatásaival állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szerencsére ma már rengeteg bio, öko és natúr termék kapható. A mi webáruházunkban kizárólag válogatott, egészségre nem ártalmas termékek kaphatóak. Nyitottak vagyunk minden új, bevált és egészségmegőrző termék befogadására. Vásárlóink segítségével már közel tízezer termék kapható! Köszönjük és várjuk továbbra is az építő javaslatokat!

Válasszunk egészségünk számára megbízható terméket! Ezzel támogatjuk a bio és natúr termesztéssel, gyártással foglalkozók tevékenységét, amivel egyre inkább háttérbe szorulhat a lelketlen, tömegtermelésre koncentráló óriásvállalatok szépen csomagolt „termékei”.

A bio és natúr tartós élelmiszerek mellett, test- és szépségápolók, tisztító- és mosószerek, illóolajok és füstölők, test és fülgyertyák, táplálékkiegészítők, könyvek, DVD-k, CD-k, tönkölypelyvapárnák, baba – mama termékek is kaphatóak.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy 2013 nyarától kereskedelmi tevékenységünk mellett a Nandu hordozókendőket és szoptatós ruházat, Monapel mosható pelenkákat termékcsaládok gyártását is mi végezzük. A környezettudatos és kötődő nevelés híveinekvagy egyszerűen a szívükre hallgató magyar szülőknek és családjuknak szívből ajánljuk ezen termékeket.