Jön a tavasz, légy színes!
Biobolt: Hamarosan beköszönt a tavasz. Jönnek az élénk színek. Használj bátran sminkelésnél is a színeket! Sminkeléskor légy körültekintő és figyelmes, hogy milyen összetételű terméket választasz! Te tudod mi van a kozmetikumban, amit használsz? Megbízol benne? A Lavera termékekben bátran megbízhatsz. A Lavera termékek ellenőrzött natúrkozmetikumok, melyek BDIH és NaTrue logókat viselnek. Az alapanyagok nagyrésze saját termesztésű bioalapanyag. A Lavera termékek között arcápoló, testápoló termékeket, fényvédőket, önbarnítókat és smink termékeket is találunk.

A Lavera egy német természetes kozmetikumokat gyártó márka, melyet 1987-ben Thomas Haase alapított. Az alapítónak az volt a meggyőződése, hogy a természet ereje legalább olyan hatékony  kell, hogy legyen, mint a kémiai anyagok, ugyanakkor kíméletesebb és elviselhetőbb az ember számára.

A Lavera Trend termékcsalád smink és dekor kozmetikumokat tartalmaz. A Lavera Body Testápoló és bőrápoló termékeket, a Lavera Spa fürdő termékeket, a Lavera Hair pedig hajápolási termékeket foglal magába. 

Kalandozz biztonságosan a kozmetikumok világában! Használj Laverát!