élj.hu Biobolt, bio webáruház, egészségbolt, online biobolt
Nandu ÖKO Zsebes Rugalmas hordozókendő
Már nagyon vártuk, hogy elkészüljön a Nandu zsebes rugalmas kendő. Ici-pici babáknak, egészen 8kg-os súlyig, tökéletes választás. Bújós, ölelős, puha, könnyű vele boldogulni. Ökotex tanúsítványa garancia az anyag megbízhatóságára. Rugalmassága könnyedséget visz a kötésekbe, könnyű és nagyon puha érzés hordozni benne. Szoptatni az elölhordozós és csípőn hordozós pozíciókban könnyen és diszkréten lehet. Ajánlott a születés pillanatától egészen a baba 8 kg-os súlyáig elöl, csípőn való hordozáshoz több rétegű kötéssel.

Már nagyon vártuk, hogy elkészüljön a Nandu zsebes rugalmas kendő. Ici-pici babáknak, egészen 8kg-os súlyig, tökéletes választás. Bújós, ölelős, puha, könnyű vele boldogulni. Ökotex tanúsítványa garancia az anyag megbízhatóságára.

Rugalmassága könnyedséget visz a kötésekbe, könnyű és nagyon puha érzés hordozni benne. Szoptatni az elölhordozós és csípőn hordozós pozíciókban könnyen és diszkréten lehet. Ajánlott a születés pillanatától egészen a baba 8 kg-os súlyáig elöl, csípőn való hordozáshoz több rétegű kötéssel.

Különleges tulajdonságok: A kendő minden irányban rugalmas, tökéletesen puha ölelést biztosít. A középre helyezett zseb esztétikai funkcióján túl egy plussz tartást ad a kendőnek.

Méretei: A rugalmas hordozókendő 4,7 m hosszú és 60 cm széles.

Ára: 10 490 Ft

MOST rendelhető színek:
1. Zöld, barna zsebbel
2. Barna, zöld zsebbel
3. Barna, barna zsebbel

ITT rendelhető: https://elj.hu/bababolt/nandu-hordozas/rugalmas-kendo

INGYENES Babahordozó tanfolyamok: http://nandu-wrap.com/hordozo-tanfolyam

 

BABAHORDOZÁS BÁRHOL BÁRKINEK - VIDEÓ:

https://www.youtube.com/watch?v=N4sZJdPAw2E

 

Babahordozók: http://nandu-wrap.com Mosható pelenkák: http://monapel.com