Új dimenzió: Nyers étek
Biobolt: Nyers ételt együnk, télen Magyarországon? Nem lehetetlen! Kóstold meg a portugál Iswari cég nyers és bio szuperélelmiszereit és készételeit. 40 celsius fok fölött a növények jelentősen veszítenek erejükből, hatóanyagaik elvesznek a magasabb hőmérsékleten. Ha nyersen étkezünk, figyelnünk kell a megfelelő ételek összeválogatásához és mindenképpen fontos a zöld növények turmixgép által pépesre vagy por alakban való fogyasztására. Az Iswari termékei tökéletesen áthidalja a nyers kosztos étrend nehézségeit és kíváló lehetőséget ad mindenkinek, hogy szuperélelmiszerrel doppingolja magát.

Nyers, bio reggeli keverékei kiegészíthetik vagy egészséges helyettese lehet megszokott reggelinknek. Reggel fontos a szervezetünk felébresztése ezért javasolt egy teljes pohár tiszta víz ivása rögtön ébredés után.

Nyers és bio italporai a napközbeni és délutáni energiapótlást segítik. Ne hagyjuk, hogy szervezetünk lemerüljön fogyasszunk könnyen emészthető, lehetőleg nyers ebédet, hogy szervezetünk energiával töltődjön a munka folytatásához.

A kendermag, Chlorella, Acai porok fogyasztása létfontosságú anyagokat juttatnak szervezetünkbe.

Csíráztatott magok nagyszerű feltét nyers ételünkre, salátánkra vagy kitűnő táplálék csak úgy önmagában.

Fedezd fel Te is a nyers ételek új dimenzióját!