Nandu ÖKO Mei Tai, Baby Tai hordozó

Magyarország első, megbízható, ÖKO, minőségi alapanyagokból készült gyönyörű mintás ázsiai típusú hordozója kapható a bababoltokban és webáruházunkban.
A Nandu ÖKO Mei Tai elöl, csípő és háti hordozáshoz is használható nagyon kényelmes eszköz. Egyszerűsége és jó állíthatósága miatt hamar a hordozós családok kedvence lesz.

Mikor válasszunk Bébi (Baby) Mei Tai-t vagy Mei Tai-t?

Kicsi babáknak, újszülötteknek, nagyon jól állítható, kb. 1,5 éves korig használható a elöl, csípőn és háti hordozáshoz a Bébi Tai.
Mei Tai-t már nagyobb babáknak ajánljuk, ha kinőtték a rugalmas kendőt vagy a hordozókendőnél egyszerűbb eszközt keresnek és a kendő ölelősségét viszont szerették. Háti hordozásnál a hátra vétel könnyebbsége sokak számára vonzó.

A Nandu Mei Tai biztosítja az anatómiailag helyes testtartást, alátámasztja a lábakat, így biztosítva a szükséges terpesztartást. Viseléskor a baba hozzánk simul, testét mindenhol egyenletesen öleli körül és támasztja a hordozó. A baba súlyát a hordozó széles, párnázott pántjai egyenletesen oszlatják el. A hordozó a derékra helyezi a súly egy részét, így nem csak a vállat és a hátat terheli.

A Mei Tai és Bébi Tai hordozók ÖKO, bőr- és bababarát alapanyagokból készültek.