Natúr és Biobolt » Tisztálkodás

Bükfürdői Thermál fürdőkristály - 2500 g

Bükfürdői Thermál fürdőkristályMagyar termék
2 980 Ft
2 346 Ft + 27% ÁFA

A több százmillió éves Bükfürdői gyógyhévíz ásványi anyagait tartalmazó fürdőkristály kiválóan segíti a balneotherápiás kezelések otthoni alkalmazását. Az esszenciális nyomelemek fürdőzés közben fokozzák a sejtek anyagcseréjét, oldják a feszültséget, segítenek ellazulni, hatásosan tisztítják és kondicionálják a bőrt. Az egészség megtartásában és testünk kényeztetésében fontos szerepet játszanak az ásványi sóoldatok. A hagyományos orvoslás és a természetgyógyászat az évszázados tapasztalatok alapján, mozgásszervi betegségek, izületi bántalmak, bizonyos nőgyógyászati panaszok kezeléséhez ajánlja.

Ha  balneotherápiás kúra szerint alkalmazza, akkor minden másnap célszerű használni egy fél kg-ot, így a kúra 10 napon át hatással lesz.

Használati utasítás:Folyó vízsugár mellett öntsön egy tasak (0,5 kg) fürdőkristályt egy normál méretű fürdőkádba. A testhőmérsékletű vízben 15-20 perc  fürdőzés, majd pihenés javasolt. Pezsgőfürdőkben és hidromasszázs (jacuzzi) kádakban  egy kúracsomagot (2,5 kg) oldjon fel a megfelelő hatás elérése érdekében.

Termék jellemzők:
Kiszerelés: 2500 g
Szállítási idő: 3-10 munkanap
Azonosító: BUKFURDOI THERMAL FURDOKRISTALY 2500 G

db