Natúr és Biobolt » Natúr-, Bioélelmiszer

Joya Szója ital kálciummal 1l - 1000 ml

Joya Szója ital kálciummal 1l
635 Ft
500 Ft + 27% ÁFA

Az egészségtudatos életmód kedvelőinek ízletes finomság a Joya szójaital család. 0% laktóz, 0% koleszterin, 100% növényi összetevő, génmódosított anyagoktól mentes, kizárólag osztrák szójabab felhasználásával készült magas minőségű termékek. Vegetáriánusok, laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Önálló italként is kedveltek változatos és finom ízük miatt, de felhasználhatók a tej alternatívájaként különböző ételek és italok készítéséhez, például kávéhoz, teához, turmixokhoz, koktélokhoz, mártásokhoz, pudingokhoz vagyis a konyhaművészet szinte minden területén.

A praktikus és esztétikus 1 literes, visszazárható kupakos kiszerelés biztosítja a könnyű tárolhatóságot, kézben tarthatóságot valamint a felbontás utáni 3-4 napig hűtőszekrényben való eltarthatóságot.

Az erőt adó Joya kálciumos szójaital
Ilyen pompás és frissítő íze csak az egészségnek lehet! A kalciummal és vitaminokkal dúsított JOYA szójaital nemcsak kitűnően oltja a szomjat, hanem hozzájárul a jó közérzet, erős csontozat kialakulásához, fenntartásához is. Konyhai felhasználása szinte megegyezik a tejével, ezért a vegetáriánusok, laktóz érzékenyek, tejfehérje érzékenyek számára készült ételekhez, italokhoz is kiválóan alkalmazható

Termék jellemzők:
Kiszerelés: 1000 ml
Szállítási idő: 3-10 munkanap
Azonosító: JOYA SZOJA ITAL KALCIUMMAL 1000 ML

db