Natúr és Biobolt » Natúr-, Bioélelmiszer

OkosMagos Homoktövis mag – hús őrlemény - 250 g

OkosMagos Homoktövis mag – hús őrleményMagyar termék
1 910 Ft
1 504 Ft + 27% ÁFA

Ez a homoktövis mag - és húsőrlemény kiváló alternatíva, mikor a homoktövis velő dzsemünk már elfogyott.A kép illusztráció, valójában fényvédő csomagolásban van a termék.

A homoktövis őrlemény főbb jellemzői

A homoktövis csodálatos hatásairól már írtunk. Ez a növény csodákra képes, C vitamin tartalma 600-700 mg / 100 g, amikor a citrom tud 53 mg/100 g-ot... Kiugróan magas az antioxidáns, polifenol és C vitamin tartalma a homoktövis húsnak és magnak is. Ennek a homoktövis őrleménynek  kb. 70%magliszt és 30% húsliszt, de így is mérvadó a C-vitamin tartalma. Igazából nem is annyira a C-vitaminnal van jelentősége, hanem a mellette lévő szinergens, vitaminhatású "hordozóknak", amik kb megtízszerezik az antioxidáns hatást. Ezért terjed a polifenolok és bioflavonoidok adása a vitaminok mellé.

A homoktövis őrleményben kb. 70% magliszt és 30% húsliszt tartalom, ezért még így is mérvadó a C-vitamin tartalma. Igazából nem is annyira a C-vitaminnal van jelentősége, hanem a mellette lévő szinergens, vitaminhatású "hordozóknak", amik kb megtízszerezik az antioxidáns hatást. Ezért terjed a polifenolok és bioflavonoidok adása a vitaminok mellé manapság.

Termék jellemzők:
Kiszerelés: 250 g
Szállítási idő: 3-10 munkanap
Azonosító: OKOS MAGOS HOMOKTOVISMAG ORLEMENY

db