Natúr és Biobolt » Natúr-, Bioélelmiszer

Róna Zöldségmix chips - 40 g

Róna Zöldségmix chipsMagyar termék
290 Ft
228 Ft + 27% ÁFA

A Róna Mezőgazdasági Szövetkezet egy nagy múltú, 100 %-ban magyar vállalkozás, ami már 1980 óta készít kiváló zöldségszárítmányokat. Európában az elsők között itt kezdődött a metélőhagyma (snidling) nagyüzemi szárítását saját módszerrel, miután a levélzöldségek és a répafélék feldolgozásában gyakorlatot szereztek.

Összesen 700-1000 tonna szárított zöldség kerül ki a Róna Mezőgazdasági Szövetkezet üzeméből, aminek a 90%-át exportálják a világ számos országába. Termékeik semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaznak, szobahőmérsékleten, sötét helyen egy évig eltarthatók.

rona_zoldseg_chips_1A Róna új termékei az egészséges  szárított zöldség chips-ek. Sárgarépa chips, Hagyma chips és Vegyes zöldség chips. Közös jellemzőjük, hogy pálmaolajban lettek 2 percig kíméletesen  sütve és semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak.

A fogyasztói csomagolás mellett tetemes mennyiséget szállítanak a tej-, a hús- és a konzerviparnak. Folyamatos a termékfejlesztés, az idén a zöldborsó, jövőre a brokkoli szárításába vágnak bele. Európa egyik legdrágább gyártója a cég, saját mikrobiológiai laboratóriumuk eredményeit elfogadják a vásárlók, a Róna zöldségszárítmányok így a minőségükkel tűnnek ki a nemzetközi piacon.

A Róna zöldség chips-ek egy új, üde színfoltot jelentenek a magyar chips piacon, hiszen egyedülállóak az egészségesség szempontjából, amit chips adó mentességük is igazol.

Termék jellemzők:
Kiszerelés: 40 g
Szállítási idő: 3-10 munkanap
Azonosító: RONA ZOLDSEGMIX CHIPS 40 G

db